Til andelseier Saupstad, 11/03/11

UTSKIFTING AV VINDUER OG ETTERISOLERING

Prøvemontering i 2 stk leiligheter er nå snart ferdig. Om det ikke blir forsinkelser i leveransen av vinduer, så blir det oppstart i Egga-tunet etter påske. Arbeidet starter i Midteggen 10 A og går etter stigende nummer til Midteggen 16.

Detaljert fremdriftsplan oversendes alle andelseiere straks den er klar.

Hva som skal skje:

Før selve arbeidet med vinduene kan starte, kommer elektriker og demonterer ovner og elektrisk anlegg som blir berørt. Dette gjøres på forhånd. De som har behov for det kan låne elektrisk ovn fra borettslaget.

Vinduene som blir skiftet er ekstra lydisolert, har en u-verdi på 0,79 og er vedlikeholdsfrie. Det blir etterisolert med 5 cm ekstra isolasjon, og lagt på hvite plater som er ferdig grunnet samt hvitt listverk. Feltene som skal skiftes er merket av på vedlagte skisser over leilighetene.

På grunn av at den utvendige vindtettingen er asbestholdig, så vil denne bli utskiftet i sin helhet. Dette arbeidet vil foregå utvendig, og etter rutiner utarbeidet i samarbeid med Arbeidstilsynet.

I etterkant kommer elektriker og monterer tilbake det elektriske, samt at maler må inn for å male verandadøra.

Andelseier må rydde slik at det blir arbeidsrom 1,5 meter fra vinduene både på balkong, stue og eventuelt soverom. Vi gjør oppmerksom på at entreprenør ikke har ansvar for innredning som ikke er flyttet.

I forkant av arbeidet vil alle få utdelt plast for tildekking av møbler, gulv osv. Den som må ha hjelp til dette, må notere i feltet for beskjeder.

Om noe er uklart, ta kontakt med undertegnede på tlf 72 83 90 20 eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Med hilsen

Lise Børstad

Daglig leder